Mətbəximiz / Şirniyyat

Necə edək ki, qabaran keks çökməsin? - MƏSLƏHƏT

Banu. | 23-02-2019, 08:14
1 806 0

Keks hər nə qədər asan və qısa zamanda hazırlanan bir ləzzətli qida olaraq bilinsə də, nəticəsi həmişə uğurlu alınmaya bilər. Sobadaykən yaxşı köpmüş və möhtəşəm görünən keksinizə yenidən açıb baxarkən çökə bilər. Ancaq asan yollarla əhvalınızı korlayan bu halın qarşısını ala bilərsiniz. Ləzzətli və yaxşı köpən kekslər bişirmək istəyirsinizsə, Milli.Az-ın ailem.az-a istinadən təqdim etdiyi məsləhətə əməl edin.
Keksinizi sobadan çökmüş şəkildə çıxartmaq istəmirsinizsə, keks bişirərkən yumurtanın ağını ayırın. İstifadə edəcəyiniz şəkər tozunun yarısını köpüklənənə qədər yumurtanın  ağı ilə çalın. Qalan yarısını isə sarısı ilə çalın. Köpük halındakı yumurtanı bütün ərzaqları əlavə etdikdən sonra qarışdıraraq qaba tökün.
Hazırladığınız keks xəmirini qaba töküb, sobaya qoymazdan əvvəl təxminən 20 dəqiqə kənarda saxlayın.

AzadQadin.az

Bu xəbərləri əsla qaçırmayın: 

Bakirəliyini 2 milyona satan Məhbubəyə təkliflər gəlib - Görün ilk dəfə kiminlə yatacaq - FOTO

Qadın bədəninin bir üzvü haqqında ŞOK FAKTLAR: kişi bu şəkildə oraya toxunarsa...

Tələbə ikən oğlanla tanış oldu, yatağa girdi, hamilə qaldı, atıldı - Səidənin dəhşətli həyat hekayəsi

Duzu zeytun yağı ilə qarışdır, bel ağrılarından 5 illik azad ol!

Qadınların arxalarının forması nədən xəbər verir?