Mətbəximiz / Konservləşdirilmiş məhsullar

Alma povidlası- Əsil vaxtıdır

Banu. | 19-09-2015, 09:00
4 522 8

 

Tərkibi :

Alma- 1,300 q
Şəkər tozu - 1,300 q
 
Hazırlanması:

1. Almanı yuyub özəyindən təmizləyin. 

 2. Vam odda almala yumuşalana qədər bişirilir.
 
 3. Yumaşalan almaları ələkdən keçirin.
 
 4. Əzilmiş alma püresini ayrı qazana tökün.Şəkər əlavə edib zəif odda 30-35 dəqiqə bişirin.Rənği dəyişib qatılaşanda povidla hazırdır.
 
 5. Steril bankalara yığıb ağzını bağlayın.
 
 Qaynar halda povidla bir qədər sulu olur.Soyuyandan sonra qatılaşmağa başlayır.

Yagis_Negmesi | 25 noyabr 2015 23:29 | Status: Gümüş user | Şərh: 1 614
hec sevmirem pavidlolari ozde almani iyyy
Ay_Sun | 4 oktyabr 2015 12:14 | Status: Brilliant user | Şərh: 13 408
hazirlamisam
ESMER | 20 sentyabr 2015 23:35 | Status: VİP user | Şərh: 817
Sitat: SEVDA
Hazırlayacam men de.twk...
Əsmər1 | 20 sentyabr 2015 17:02 | Status: VİP user | Şərh: 1 584
Şişdim pəh təşəkkürlər
BULUTUM | 19 sentyabr 2015 20:46 | Status: Professional user | Şərh: 7 387
Ne dadli gorsenir super.
SEVDA | 19 sentyabr 2015 16:01 | Status: Nəzarətçi | Şərh: 17 439
Hazırlayacam men de.twk...
Gülçin | 19 sentyabr 2015 14:39 | Status: Brilliant user | Şərh: 6 780
Elə mən də dünən bişirdim.
Təşəkkürlər, reseptə görə.
Dəniz qızı | 19 sentyabr 2015 09:06 | Status: Brilliant user | Şərh: 8 017
Xoşlayıram alma povidlosun.