Mətbəximiz / Duru yeməklər

Göbələk şorbası xırda vermeşelli

ESMERRi | 17-05-2016, 09:00
1 986 9

 

 


Tərkibi:   
Su – 1.2 litr
Təzə göbələk – 300 qram 
Mal əti – 100 qram
Baş soğan – 1ədəd
Kök – 1 ədəd
Sarımsaq – 1 diş
Xırda vermişel – 20 qram
Pomidor – 2 ədəd
Zeytun yağı – 1x.q
Limon suyu – 1 x.q
 parmezan pendir – 2 x.q
 

Hazırlanması qaydası:
Ət xırda dördkünc doğranıb suda bişirilir. Üzərinə bütöv baş soğan əlavə edilir (soğanı sonra çıxara bilərsən). Şorbaya halqavarı doğranmış göbələk, xırda dördkünc doğranmış pomidor, kök, sarımsaq əlavə olunur. Tərəvəzlər bişənə yaxın şorbaya xırda vermişel əlavə olunur, zeytun yağı və limon suyu tökülür. Hazır şorbaya rəndələnmiş parmezan pendiri səpilir.
 
 

Nuş olsun!

SEVDA | 19 may 2016 11:47 | Status: Nəzarətçi | Şərh: 17 439
Gobelek sevmirem twk...
Real Madrid CF | 19 may 2016 09:42 | Status: Qonaq | Şərh: 0
Sitat: Dəniz qızı
Parmezan pendiri nədi?

Italyan pendiridir yagsiz inek sudunden hazirlanir qewey dadi var.
Dəniz qızı | 19 may 2016 08:45 | Status: Brilliant user | Şərh: 8 017
Parmezan pendiri nədi?
Ay_Sun | 18 may 2016 09:52 | Status: Brilliant user | Şərh: 13 408
Gobeleyi sevirem.Sinaqdan kecirecem tesekkurler.
guel | 18 may 2016 08:51 | Status: VİP user | Şərh: 475
Gobelekden bezi yemeklerde istifade edirem. Ama bele sorba bilmirem nece alinar. Beyenmedim.
B.Fereh | 17 may 2016 21:01 | Status: Nəzarətçi | Şərh: 6 975
Gobelek olan yerde,men yoxam... tem bole worbada:))
Nazlı_Kız | 17 may 2016 20:50 | Status: Brilliant user | Şərh: 6 473
Xəbərə ok verən də oxumuşdum dadlı görsənir heart_eyes
Real Madrid CF | 17 may 2016 11:09 | Status: Qonaq | Şərh: 0
Maraqli bir reseptdir cox beyendim gobeleyide xowlayiram her hefte gobelek yemekleri yeyirem.
dılay | 17 may 2016 11:09 | Status: Brilliant user | Şərh: 8 183
DadlI gorsenir.