Mətbəximiz / Balıq yeməkləri

Yaponsayağı dadlı balıq kotleti

Banu. | 29-09-2015, 09:00
2 567 8

 

Ərzaq (2 porsiya üçün)


qarğıdalı unu – 20 qram

balıq filesi – 500 qram

bitki yağı – 40 qram

şəkər tozu – 20 qram

duz, istiot

yumurta – 4 ədəd

ağ şərab – 20 qram

 

Hazırlanması:


Balıq filesi ət çəkən maşından keçirilir, qarğıdalı unu, yumurtanın sarısı, yumurtanın ağı ilə

çalınmış şərab qatılır, duz və istiot vurulur. Sonra qızılı rəngə çalana kimi tavada yağda qızardılır,

soyudulur. Süfrəyə tərəvəz salatı və kartofla verilir.

 

Nuş olsun!



ESMERRi | 10 aprel 2016 12:10 | Status: Brilliant user | Şərh: 5 378
Sitat: cesur kiz
hec yememisem
cesur kiz | 26 noyabr 2015 21:28 | Status: Şərhçi | Şərh: 115
hec yememisem
Yagis_Negmesi | 26 noyabr 2015 00:01 | Status: Gümüş user | Şərh: 1 614
Sitat: SEVDA
Menlik deyil...

zehlem gedir baliqdan iyyy
SEVDA | 1 oktyabr 2015 01:23 | Status: Nəzarətçi | Şərh: 17 439
Menlik deyil...
guldeniz | 30 sentyabr 2015 16:26 | Status: Professional user | Şərh: 1 641
tewekurler
Elcin sangu........ | 29 sentyabr 2015 14:50 | Status: VİP user | Şərh: 631
tewekkurlerrr
Əsmər1 | 29 sentyabr 2015 14:05 | Status: VİP user | Şərh: 1 584
şişdimmm.....
gece-gunduz | 29 sentyabr 2015 12:11 | Status: Gümüş user | Şərh: 1 720
Biz kilke baliqindan etmisik hemise