Mətbəximiz / Duru yeməklər

Nar qovurması

Nazlı_Kız | 27-05-2016, 09:00
13 947 8

 
Tərkibi: 
Adam başına 300 q qoyun əti,
şabalıd 100 qram
1 baş soğan
duz, istiot
 
Hazırlanma qaydası: 
Qoyun əti tikələrə doğranıb qızdırılmış tavada yağ içində qızardılır. Sonra yağda qızardılmış soğan və duzlu suda bişirilib, qabığı soyulmuş şabalıd qatılır, bulyon və zəfəran şirəsi tökülür və qapağı kip örtülüb hazır oluncayadək öz buğunda bişirilir. Hazır olmasınaa 5 dəqiqə qalmış buna yetkin nar, yaxud nar şirəsi vurulur. Süfrəyə veriləndə üstünə narı və doğranmış göyərti səpilir.
 
Nuş Olsun!

B.Fereh | 6 iyul 2016 00:01 | Status: Nəzarətçi | Şərh: 6 975
Mence biz terefin qovurmasi daha dadli olar.
Hali | 3 iyun 2016 06:50 | Status: VİP user | Şərh: 484
Mende bu yemekden hazirlayiram
BULUTUM | 28 may 2016 15:57 | Status: Professional user | Şərh: 7 387
Biz terefin yemeyidi..
Dəniz qızı | 27 may 2016 21:02 | Status: Brilliant user | Şərh: 8 017
Ayyy bu nə axşam vaxtı.
ruzgargulum | 27 may 2016 14:50 | Status: Brilliant user | Şərh: 2 493
Sekil League dadida yeqin ela olar
dılay | 27 may 2016 14:38 | Status: Brilliant user | Şərh: 8 183
Yanindada plov, eladir canim tsk...
SEVDA | 27 may 2016 11:24 | Status: Nəzarətçi | Şərh: 17 439
Reseptcun twk bacı...
guldeniz | 27 may 2016 09:13 | Status: Professional user | Şərh: 1 641
bizde basqa cur hazirlanr twk